520 YATAKLI DENİZLİ DEVLET HASTANESİ HİZMETE AÇILIYOR

520 YATAKLI DENİZLİ DEVLET HASTANESİ HİZMETE AÇILIYOR

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli’nin sağlık altyapısını güçlendirecek Denizli Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katılacak.

6 Kasım 2026 Cuma günü gerçekleştirilecek açılışla birlikte hizmete alınacak hastane, 520 yatak kapasitesiyle vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya başlayacak. Modern sağlık altyapısı ve donanımıyla hizmet verecek hastanenin, Denizli merkezinin yanı sıra çevre yerleşim yerlerinin sağlık hizmeti ihtiyacına da katkı sağlaması bekleniyor.

Hastanede 110 yoğun bakım yatağı bulunurken, 92 poliklinik odasıyla ayaktan tanı ve tedavi hizmetleri sunulacak. Ayrıca 14 ameliyathanesiyle cerrahi müdahalelere imkân sağlayacak hastanede, 391 araç kapasiteli otopark da yer alıyor. Bu kapasitesiyle hastane, farklı branşlarda sağlık hizmeti sunumuna imkân sağlayan kapsamlı bir sağlık tesisi olarak Denizli’nin sağlık altyapısındaki yerini alacak.

520 yataklı Denizli Devlet Hastanesi hizmete açılıyor

SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU, DENİZLİ’NİN SAĞLIK ALTYAPISINI GÜÇLENDİRECEK DENİZLİ DEVLET HASTANESİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILACAK.

05/11/2026 16:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ