AMED SPORTİF FAALİYETLER VE BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUPLARINDAN MAÇ ÖNCESİ ROJİN KABAİŞ’İN MEZARINA ZİYARET

Taraftar gruplarının temsilcileri ve taraftarlar, Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş ile bir araya geldi. Ziyarette ayrıca Gülistan Doku’nun fotoğraflarının yer aldığı posterler de dikkat çekti. Rojin Kabaiş ve Gülistan Doku için dua eden taraftar grupları, daha sonra mezarlıkta basın açıklaması yaptı. Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş, Beşiktaş taraftar grubuna desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kabaiş, "Hoş geldiniz. Beşiktaş taraftar grupları bize büyük bir destek verdi. Bu kardeşlik belirtisidir. Allah sizden razı olsun. Biz 2 yıldır acı çekiyoruz, adalet istiyoruz. Rojin Kabaiş için adalet istiyoruz. Katiller bulunsun. Bellidir, bir cinayettir. 2 erkek DNA’sı tespit edilmiş. Akciğerinde su olmadığına göre bu bir cinayettir. Yani bizim psikolojimiz altüst olmuş. Biz neredeyse sağlığımızdan olduk. 2 yıldır neden bu acıyı çektiriyorlar? Yani illaki Gülistan Doku’nun ailesi gibi 6 yıl mı biz acı çekeceğiz? Bu katiller bulunsun. İrtibat eden kişilere de en ağır cezayı versinler" dedi.
"Sadece maç için gelmedik"
Beşiktaş Antipati Grubu sorumlularından Eyüp Berk, Diyarbakır’a sadece maç için gelmediklerini söyledi. Berk, "Diyarbakır’da çok acı yaşayan aileler var. Bu ailelerden bir tanesi de Kabaiş ailesi. Ben Nizamettin abi başta olmak üzere aile bireylerine Allah’tan rahmet diliyorum. Başları sağ olsun. O da bizim bir kardeşimizdir. Biz taraftar grupları olarak buraya geldik. Duamızı ettik. Burada Nizamettin abinin sesine ses vermeye geldik. Bir nebze de olsa bir katkımız olacaksa, biz sonuna kadar varız. Nizamettin abinin yanındayız. Her zaman için yanında yer almaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.
Çarşı Barikart taraftar grubu sorumlularından İbrahim Dostel de ailenin büyük bir acı çektiğini söyledi. Dostel, "Burada futboldan çok daha önemli bir acı var. Bu acıya duyarsız kalmamız mümkün değildi. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet. Kısa sürede bu olayın çözülebileceğine inanıyoruz. Nizamettin amcamızın acısını lütfen en kısa zamanda çözelim" şeklinde konuştu.
Taraftarlar daha sonra Rojin için adalet sloganlarıyla dağıldı.

AMED SPORTİF FAALİYETLER İLE BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6’NCI HAFTASINDA BUGÜN KARŞI KARŞIYA GELECEK. MAÇI TAKİP ETMEK ÜZERE DİYARBAKIR’DA BULUNAN BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUPLARI, ROJİN KABAİŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

ROJİN KABAİŞ’İN BABASI NİZAMETTİN KABAİŞ

ROJİN KABAİŞ’İN BABASI NİZAMETTİN KABAİŞ

AMED SPORTİF FAALİYETLER İLE BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6’NCI HAFTASINDA BUGÜN KARŞI KARŞIYA GELECEK. MAÇI TAKİP ETMEK ÜZERE DİYARBAKIR’DA BULUNAN BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUPLARI, ROJİN KABAİŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

AMED SPORTİF FAALİYETLER İLE BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6’NCI HAFTASINDA BUGÜN KARŞI KARŞIYA GELECEK. MAÇI TAKİP ETMEK ÜZERE DİYARBAKIR’DA BULUNAN BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUPLARI, ROJİN KABAİŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

ROJİN KABAİŞ’İN BABASI NİZAMETTİN KABAİŞ, BEŞİKTAŞ TARAFTAR GRUBUNA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ.

EYÜP BERK BEŞİKTAŞ ANTİPATİ TARAFTAR GRUBU SORUMLULARINDAN, DİYARBAKIR’A ÖZELLİKLE SADECE MAÇ İÇİN GELMEDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

SON OLARAK ÇARŞI BARİKART TARAFTAR GRUBU SORUMLULARINDAN İBRAHİM DOSTEL, AİLENİN BÜYÜK BİR ACI ÇEKTİĞİNİ AKTARDI.








