Antalyaspor Başakşehir Canlı Anlatım

Antalyaspor Başakşehir Canlı Anlatım

ANTALYASPOR:0 BAŞAKŞEHİR:0

CANLI ANLATIM

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

45'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gael Clichy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38'Medipol Başakşehir takımında Alexandu Epureanu hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

38'Fraport TAV Antalyaspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bünyamin Balcı.

37'Sinan Gümüş, Alexandu Epureanu tarafından faulle durduruluyor. Fraport TAV Antalyaspor, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

28'Fredy ile Berkay Özcan arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Fredy.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

27'Demba Ba, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor

16'Fraport TAV Antalyaspor takımında Adis Jahovic faul yapıyor.

15'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Junior Caiçara ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

15'Medipol Başakşehir takımından Gael Clichy sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

12'Ufuk Akyol ile İrfan Can Kahveci arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ufuk Akyol.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

9'Fraport TAV Antalyaspor takımından Fredy sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

2' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan İrfan Can Kahveci ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

2'Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci ile köşe vuruşu kullanıyor.

2'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gael Clichy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

1'Medipol Başakşehir, Mehmet Topal ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

1'Mehmet Topal, orta yuvarlağa yakın bir noktada Lukas Podolski tarafından faule maruz kalıyor.

04/07/2020 19:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ