BEYOĞLU’NDA YANGINDA MAHSUR KALAN 2 KİŞİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

BEYOĞLU’NDA YANGINDA MAHSUR KALAN 2 KİŞİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

Beyoğlu ilçesi Bülbül Mahallesi Hüseyin Ağa Kireçhane Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın arka kısmında saat 10.00 sıralarında iddiaya göre kaynak yapıldığı sırada koltuğa kıvılcım sıçraması sonucu yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek binaya ulaştı. Bina dumanla dolarken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

4’üncü katta mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı. 2 yaşlı kadın itfaiye merdiveniyle kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürüldü. Binada hasar meydana gelirken, hafif şekilde dumandan etkilenen 2 kadına ambulansta müdahale edildi.

Ertan Uğur isimli vatandaş, "Biz yan binanın sahibiyiz, alt katta bahçe katının orada kaynak işi yapıyorlar. Kıvılcım sıçrıyor ve yangın çıkıyor. Durum bu, çok şükür bir kayıp yok. Yaralı yok, iki tane insanı çıkarttılar. Şu anda herhangi bir problem yok ama maddi zarar var" dedi.

Kerem Akca - Murat Horoz

13/04/2026 11:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ