BİR YILDIR SESLERİNİ DUYUNCA CAMA KOŞUYORDU: KAYRA’NIN HAYALİ GERÇEK OLDU

BİR YILDIR SESLERİNİ DUYUNCA CAMA KOŞUYORDU: KAYRA’NIN HAYALİ GERÇEK OLDU

Gaziosmanpaşa’da 5 yaşındaki Kayra Karaatlı, yaklaşık bir yıldır sesini duyunca pencereye koştuğu atık toplama aracındaki çalışanlarla tanıştı. Merak ettiği kamyonun şoför koltuğuna da oturan Kayra, mutluluğunu "El sallıyordum, görmüyorlardı. Şimdi çok mutlu oldum" sözleriyle anlattı. Kayra’nın kamyonlara duyduğu ilgiyi öğrenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, çalışanlar aracılığıyla Kayra’ya oyuncak kamyon gönderdi.
Bazen uykusunu, bazen yemeğini yarıda bıraktı. Mahalleye gelen atık toplama aracının sesini duyduğunda elinde ne varsa bırakıp pencereye koştu. Gaziosmanpaşa’da yaşayan 5 yaşındaki Kayra Karaatlı’nın yaklaşık bir yıldır ilgiyle takip ettiği belediye çalışanlarıyla tanışma isteği, babasının yardımıyla gerçekleşti.
Kayra’yla yakından ilgilenen ekip, küçük çocuğa merak ettiği aracı tanıttı. İlgiyle izlediği kamyonun şoför koltuğuna da oturan Kayra, beklediği buluşmanın heyecanını yaşadı. Pencereden el sallayarak başlayan tanışıklık, çalışanların da her gelişlerinde Kayra’ya selam verdiği bir arkadaşlığa dönüştü.

Aracın sesini duyunca uykusundan kalkıyor
Oğlu Kayra’nın atık toplama araçlarına büyük ilgi duyduğunu anlatan İlkay Karaatlı, yaklaşık bir yıldır devam eden bu heyecanı şöyle dile getirdi;
"İnanılmaz düşkün. Sürekli camdan el sallıyordu. Birkaç kere görmediler ama sonra aşağıya indirdik, gördüler. Bayağı ilgilendiler, sağ olsunlar. Kayra, ekiplerin mahalleye gelişiyle elinde ne iş varsa bırakıyor, çöp kamyonunu duydu mu direkt cama fırlıyor. Camdan el sallıyor, beni görsünler diye uğraşıyor."
Çalışanların artık her gelişlerinde oğluna el salladığını belirten Karaatlı, hem ekibe hem de Kayra’ya oyuncak kamyon gönderen Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz’e teşekkür etti.

Bir yıllık merak dostluğa dönüştü
Kayra’nın kamyonlara duyduğu ilgiyi ve ekiple buluşmasını öğrenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Av. Eray Karadeniz, küçük çocuğa oyuncak kamyon gönderdi. Kayra’yla yeniden buluşan çalışanlar, bu kez hediyesini de kendisine ulaştırdı.
Sıfır atık personeli Ferhat Uludağ, Kayra’nın her gün kendilerine el salladığını belirterek;
"Kayra’yı biz de çok seviyoruz. Her gün bize el sallıyor. Aracımıza bindirdik, gösterdik. Belediye Başkanımız Sayın Eray Karadeniz’in de bilgisi olmuş, ona hediye vermek istemiş. Hediyesini verdik, mutlu ettik" dedi.

"Şimdi çok mutlu oldum"
Bir yıldır pencereden izlediği çalışanlarla tanışan ve oyuncak kamyonuna kavuşan Kayra ise yaşadığı mutluluğu kendi sözleriyle anlattı.
"El sallıyordum, görmüyorlardı. Şimdi çok mutlu oldum. Hediyem için belediye başkanıma çok teşekkür ederim."

Bir yıldır seslerini duyunca cama koşuyordu: Kayra’nın hayali gerçek oldu

MERAK ETTİĞİ KAMYONUN ŞOFÖR KOLTUĞUNA DA OTURAN KAYRA, MUTLULUĞUNU "EL SALLIYORDUM, GÖRMÜYORLARDI. ŞİMDİ ÇOK MUTLU OLDUM" SÖZLERİYLE ANLATTI.

Bir yıldır seslerini duyunca cama koşuyordu: Kayra’nın hayali gerçek oldu

KAYRA’NIN KAMYONLARA DUYDUĞU İLGİYİ ÖĞRENEN GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, ÇALIŞANLAR ARACILIĞIYLA KAYRA’YA OYUNCAK KAMYON GÖNDERDİ.

Bir yıldır seslerini duyunca cama koşuyordu: Kayra’nın hayali gerçek oldu

GAZİOSMANPAŞA’DA 5 YAŞINDAKİ KAYRA KARAATLI, YAKLAŞIK BİR YILDIR SESİNİ DUYUNCA PENCEREYE KOŞTUĞU ATIK TOPLAMA ARACINDAKİ ÇALIŞANLARLA TANIŞTI.

Bir yıldır seslerini duyunca cama koşuyordu: Kayra’nın hayali gerçek oldu

GAZİOSMANPAŞA’DA 5 YAŞINDAKİ KAYRA KARAATLI, YAKLAŞIK BİR YILDIR SESİNİ DUYUNCA PENCEREYE KOŞTUĞU ATIK TOPLAMA ARACINDAKİ ÇALIŞANLARLA TANIŞTI.

Bir yıldır seslerini duyunca cama koşuyordu: Kayra’nın hayali gerçek oldu

KAYRA’NIN KAMYONLARA DUYDUĞU İLGİYİ VE EKİPLE BULUŞMASINI ÖĞRENEN GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AV. ERAY KARADENİZ, KÜÇÜK ÇOCUĞA OYUNCAK KAMYON GÖNDERDİ. KAYRA’YLA YENİDEN BULUŞAN ÇALIŞANLAR, BU KEZ HEDİYESİNİ DE KENDİSİNE ULAŞTIRDI.

27/10/2026 09:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ