BOLU’DA KARŞILARINA ÇIKAN AYIYI TAŞLA KOVALADILAR

BOLU’DA KARŞILARINA ÇIKAN AYIYI TAŞLA KOVALADILAR

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ormanlık alanda bir grup arkadaş, karşılaştıkları ayıyı taşla kovalayarak uzaklaştırdı.
Edinilen bilgiye göre, Mudurnu ilçesine bağlı Dedeler köyü ormanlık alanında seyahat eden bir grup arkadaş ayı ile karşılaştı. Ormanda ayı ile karşılaşan arkadaş grubu önce ayıya seslendi. Seslerin ardından orman içerisine giren ayı sonra diğer yoldan yeniden karşılarına çıktı. Sonrasında grubun içerisinden bir vatandaş ayıyı taş atarak kovaladı. Üzerine koşan vatandaşı gören ayı ise ormanlık alana giderek bölgeden uzaklaştı.
O anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Bolu’da karşılarına çıkan ayıyı taşla kovaladılar

ORMANDA AYI İLE KARŞILAŞAN ARKADAŞ GRUBU ÖNCE AYIYA SESLENDİ. SESLERİN ARDINDAN ORMAN İÇERİSİNE GİREN AYI SONRA DİĞER YOLDAN YENİDEN KARŞILARINA ÇIKTI.

Bolu’da karşılarına çıkan ayıyı taşla kovaladılar

SONRASINDA GRUBUN İÇERİSİNDEN BİR VATANDAŞ AYIYI TAŞ ATARAK KOVALADI. ÜZERİNE KOŞAN VATANDAŞI GÖREN AYI İSE ORMANLIK ALANA GİDEREK BÖLGEDEN UZAKLAŞTI.

Bolu’da karşılarına çıkan ayıyı taşla kovaladılar

BOLU’NUN MUDURNU İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA BİR GRUP ARKADAŞ, KARŞILAŞTIKLARI AYIYI TAŞLA KOVALAYARAK UZAKLAŞTIRDI.

22/09/2026 09:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ