BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE ATEŞ AÇTI, OLAY YERİNDEN YÜRÜYEREK AYRILDI: O ANLAR KAMERADA

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE ATEŞ AÇTI, OLAY YERİNDEN YÜRÜYEREK AYRILDI: O ANLAR KAMERADA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak yaralandı. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi Ünlü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.C. (35) isimli şahıs, boşanma aşamasındaki eşi B.C. (36) ile karşılaştığı esnada yanında getirdiği tabancayla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan B.C. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheli S.C. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay anı kameraya yansıdı
Öte yandan, yaşanan olay anı sokakta bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kadının araçtan inmesi, aracın hareket etmesinin ardından duyulan silah sesleri, silah seslerinden dolayı yaşanan panik anları ve şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra bölgeden yürüyerek ayrıldığı anlar yer alıyor.

Boşanma aşamasındaki eşine ateş açtı, olay yerinden yürüyerek ayrıldı: O anlar kamerada

KADININ ARAÇTAN İNDİĞİ AN KAMERAYA YANSIDI.

Boşanma aşamasındaki eşine ateş açtı, olay yerinden yürüyerek ayrıldı: O anlar kamerada

SAKARYA’NIN ADAPAZARI İLÇESİNDE BİR KADIN, BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN SİLAHLA VURULARAK YARALANDI.

Boşanma aşamasındaki eşine ateş açtı, olay yerinden yürüyerek ayrıldı: O anlar kamerada

SAKARYA’NIN ADAPAZARI İLÇESİNDE BİR KADIN, BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN SİLAHLA VURULARAK YARALANDI. ŞÜPHELİ POLİS EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI.

23/08/2026 12:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ