Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde korkutan patlama!

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde korkutan patlama!

Olay, İskenderun ilçe merkezi Pac Meydanı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesinde polis ekipleri Payas'ta uygulama noktasına saldırı girişiminde bulunan teröristlerin bulunduğu otomobili takibe aldı. Otomobilde bulunan 2 terörist ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı.

Çatışma sırasında patlama meydana gelirken, olayda İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve 2 vatandaş yaralandı. Teröristlerden biri etkisiz hale getirilirken, diğerinin ise kaçtığı iddia edildi. Hatay'da polis ekipleri şehrin tüm noktalarında önlem alırken, teröristlerin kullandığı otomobil terk edilmiş olarak bulundu.

Olayla ilgili açıklama yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri, takip sonucunda İskenderun'da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU: İKİ TERÖRİST DE ELDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Aferin kahramanlarımıza . İkisi de elde Hikayesini anlatacağız" diyerek aranan diğer teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

TERÖRİSTLERİN TAKİP EDİLEN ARACI

Ahmet Seher - Mehmet Bayrak

İLGİLİ HABER
Hatayda çatışma ve patlama: 1 polis yaralıHatay'da çatışma ve patlama: 1 polis yaralı
26/10/2020 20:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ