KURSİYERLERDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 170 BİDON TURŞU

Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik’in koordinasyonunda yürütülen sosyal dayanışma çalışmaları kapsamında, ADEM Aşevi bünyesinde eğitim alan kursiyerler, el birliğiyle hazırladıkları 170 bidon turşuyu aşevinden faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Oltu Aile Destekleme Merkezi Aşçılık Kursu Usta Öğreticisi Medine Kamacı, kursiyerlerle birlikte anlamlı bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, "Kursiyerlerimizle birlikte ortak bir çalışma yürüttük. Aşevimizden faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza birer bidon turşu hediye edeceğiz. Amacımız hem üretmek hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunmak" dedi.
Kursiyerlerden Ceylan Demir ise ihtiyaç sahipleri için el birliğiyle turşu hazırladıklarını ifade ederek, "Bugün ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırılmak üzere hep birlikte turşu yapıyoruz. Böyle güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan mutluyum" diye konuştu. Bir diğer kursiyer Burcu Macit de ADEM’de zamanlarını faydalı çalışmalarla değerlendirdiklerini belirterek, "Aile Destekleme Merkezine gelerek vaktimizi güzel ve faydalı işlerle değerlendiriyoruz. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte ihtiyaç sahipleri için turşu hazırladık. Bunun gibi birçok sosyal projede yer alıyoruz. Herkesi merkezimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
ADEM kursiyerlerinin hazırladığı 170 bidon turşu, ilçede sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği olarak ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaşacak.

OLTU KAYMAKAMI MUSTAFA ÇELİK'İN KOORDİNASYONUNDA YÜRÜTÜLEN SOSYAL DAYANIŞMA ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA, ADEM AŞEVİ BÜNYESİNDE EĞİTİM ALAN KURSİYERLER, EL BİRLİĞİYLE HAZIRLADIKLARI 170 BİDON TURŞUYU AŞEVİNDEN FAYDALANAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRACAK.

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN AİLE DESTEKLEME MERKEZİ (ADEM) KURSİYERLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA 170 BİDON TURŞU HAZIRLADI.

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN AİLE DESTEKLEME MERKEZİ (ADEM) KURSİYERLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA 170 BİDON TURŞU HAZIRLADI.

ADEM KURSİYERLERİNİN HAZIRLADIĞI 170 BİDON TURŞU, İLÇEDE SOSYAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMANIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ OLARAK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SOFRALARINA ULAŞACAK.

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN AİLE DESTEKLEME MERKEZİ (ADEM) KURSİYERLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA 170 BİDON TURŞU HAZIRLADI.








