MERSİN’DEKİ ÜZÜCÜ OLAY: DENİZDE 4’ÜNCÜ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ DE BULUNDU

MERSİN’DEKİ ÜZÜCÜ OLAY: DENİZDE 4’ÜNCÜ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ DE BULUNDU

Mersin’in Tarsus ilçesinde denize giren 5 kişiden 1’i kurtuldu, 4’ü boğuldu. Gece anne, baba ve annenin kız kardeşinin cenazesinin bulunmasının ardından devam eden çalışmalarda, kayıp yeğenin de cansız bedenine ulaşıldı.
Olay, dün akşam üzeri Tarsus ilçesine bağlı Kulak Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, denize gelen 5 kişilik aile yüzmeye başladı. Bir süre sonra baba Savaş (42), anne Zehra (39), kızları Fatma Öztürk (16) ile annenin kız kardeşi Ceylan Dağşan (30) ve yeğen Halil Öztürk (16) dalgaların arasında gözden kayboldu. Durumun 112 Acil Komuta Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Bu sırada vatandaşların yardımıyla Fatma Öztürk bulunarak sudan çıkartılıp hastaneye kaldırıldı. Yapılan çalışmalarda anne, baba ve annenin kız kardeşinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Kayıp yeğenin bulunması için ise ekipler gece çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda 16 yaşındaki Halil Öztürk’ün cansız bedeni de bulunarak hastane morguna kaldırıldı.
Öte yandan, hastanede tedavi altına olan 16 yaşındaki Fatma’nın durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Mersin’deki üzücü olay: Denizde 4’üncü kişinin cansız bedeni de bulundu

DURUMUN 112 ACİL KOMUTA MERKEZİ'NE BİLDİRİLMESİ ÜZERİNE BÖLGEYE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI, AFAD, MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SU ALTI GRUP AMİRLİĞİ, İTFAİYE, SAĞLIK VE JANDARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ.

27/07/2026 07:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ