SİNOP’TA NESİLLER BULUŞTU, BİRLİKTE TURŞU KURDU

SİNOP’TA NESİLLER BULUŞTU, BİRLİKTE TURŞU KURDU

Sinop Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan minikler ile Sinop Huzurevi sakinleri kış hazırlıklarında bir araya gelerek turşu kurdu.
Sinop’ta nesiller arası bağları güçlendirmek ve dayanışma duygusunu pekiştirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesi’nde yetişen çocuklar ile huzurevinde kalan yaşlılar, kış hazırlıkları kapsamında aynı sofrada buluştu.
Çocuklar ve huzurevi sakinlerinin omuz omuza vererek hazırladığı turşular renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin neşesi ile yaşlıların tecrübesinin birleştiği etkinlikte kurulan turşular, nesiller arasındaki sevgi ve dayanışma köprüsünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Sinop’ta nesiller buluştu, birlikte turşu kurdu

SİNOP AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’NDE KALAN MİNİKLER İLE SİNOP HUZUREVİ SAKİNLERİ KIŞ HAZIRLIKLARINDA BİR ARAYA GELEREK TURŞU KURDU.

09/09/2026 10:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ