SÜPER LİG’DE 18. HAFTA GÖRÜNÜMÜ

SÜPER LİG’DE 18. HAFTA GÖRÜNÜMÜ

Trendyol Süper Lig’in 2. yarısı 17 Ocak Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla başlarken, kapanış gününde 3 maç yapıldı. Lider Galatasaray, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı. Müsabaka karşılıklı atılan birer golle tamamlanırken, sarı-kırmızılılar bu sezonki 4. beraberliğini aldı. Fenerbahçe ise konuk olduğu Alanyaspor’a karşı 2 kez geriye düşmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrıldı. 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan sarı-lacivertliler, puanını 42’ye yükseltti. Ligin namağlup tek takımı olan Fenerbahçe, Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada puan farkını 1’e indirdi.

Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor, Kocaelispor’u deplasmanda 2-1 yendi ve 2 maç sonra galibiyete uzandı. Bordo-mavililer bu sonuçla puanını 38’e çıkardı ve 3. basamakta yer aldı.

Haftanın kapanış gününde oynayan Göztepe, Çaykur Rizespor’u 3 golle geçerken, Beşiktaş ise galibiyeti uzatma dakikalarında bulduğu golle aldı.

Ligde 18. hafta maçları ve sonuçları:

Başakşehir - Fatih Karagümrük: 2-1

Galatasaray - Gaziantep FK: 1-1

Kasımpaşa - Antalyaspor: 0-0

Gençlerbirliği - Samsunspor: 1-1

Kocaelispor - Trabzonspor: 1-2

Alanyaspor - Fenerbahçe: 2-3

Konyaspor - Eyüpspor: 1-1

Beşiktaş - Kayserispor: 1-0

Göztepe - Çaykur Rizespor: 3-1

İsmail Yasin Akçın

 

19/01/2026 20:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ