TAMİR ETMEK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

TAMİR ETMEK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde tamir etmek için altına girdiği otomobilin altında kalan kaporta ustası yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Ola, İnebolu ilçesi Abdurrahman Paşa Caddesi’nde meydana eldi. Edinilen bilgiye göre, kaporta ustası Kadir U., krikoyla kaldırdığı otomobilin tamir işlemi için altına girdi. Krikonun bir anda inmesi sebebiyle Kadir U. otomobilin altında kaldı. Bir süre sonra olayı fark eden komşuları Kadir U.’ya yardım etti. Otomobilin altından çıkartılan Kadir U., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen Uçarkuş, buradaki ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Tofaş marka otomobilin bir anda aşağı indiği görülüyor. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

Tamir etmek istediği otomobilin altında kaldı

KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE KRİKOYLA KALDIRDIĞI OTOMOBİLİN ALTINA GİREN KAPORTA USTASI, KRİKONUN BOŞALMASI SONUCU ARACIN ALTINDA KALDI. YARALANAN USTA, SAĞLIK EKİPLERİNCE HASTANEYE KALDIRILDI.

23/06/2026 19:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ