BAŞKAN KÖSE, VATANDAŞLARA HER FIRSAT’TA BİR ŞEYLER DAĞITIYOR

BAŞKAN KÖSE, VATANDAŞLARA HER FIRSAT’TA BİR ŞEYLER DAĞITIYOR

Belediyenin Yozgat kent merkezinde düzenlediği hemen hemen bütün etkinliklere katılarak Yozgatlı  vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtma  ve çeşitli ikramlarda bulunma alışkanlığını sürdüren  Belediye Başkanı Celal Köse,son kez 18 yaş altı çocukların izin gününde düzenlenen eğlence proğramında  da balon ve çikolata dağıttı.Muharrem ayında Cumhuriyet alanında vatandaşlara aşure,Büyük camiide  sabahları cemaate çorba,Ramazanda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımları,kütüphanelerde kitap okuyan öğrencilere kalem ve meyve salatası,koronavirüs sürecinde halka maske,temizlik elemanlarına ikramiye, Büyükcamii kapısında il yöneticilerine seccade veren  Başkan Köse, Kentparkta Belediyece düzenlenen törende ise  bizzat elleriyle dağıttığı balon ve çikolatalarla hem çocukları,hem de gençleri sevindirdi.

ÇOCUKLARA BALON,GENÇLERE ÇİKOLATA

Korona virüs tedbirleri kapsamında günlerdir evlerinde kalan ancak dün serbest bırakılan 18 yaş altı çocuklar ve gençler için Yozgat Belediyesi özel bir etkinlik düzenlendi. Yozgat Belediyesince 18 yaş altı çocuk ve gençlerin katılımıyla organize edilen eğlence proğramında Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse de hazır bulundu.Köse,eşiyle birlikte izlediği eğlence şenliğinde çocuklara balon,gençlere de çikolata dağıttı.Kentpark'ta düzenlenen   etkinlikte 18 yaş altı çocuklar ve gençler, dışarıda güzel bir geçirmenin  keyfini palyaço ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek çıkardılar.

Eğlence proğramının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Celal Köse, çocukları parklarda ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Çocuklara balon ve çikolata verdik. Müzik eşliğinde çocuklar eğlendi. Bu arada Yozgat şivesiyle yazdırdığımız  uyarıcı yazıları da  hem çocuklarımıza, hem de büyüklerimize tanıtmış olduk’dedi

 

05/06/2020 14:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ