Değerli okurlar. Voleybolcu kızlarımız dünya şampiyonluğundan sonra Avrupa şampiyonu da olup gözlerimizi yaşarttı. 1961 Anayasamızın giriş bölümündeki "bütün fertlerini, kaderde, kıvançta ve tasada ortak, bölünmez bir bütün halinde, millî şuur ve ülküler etrafında toplayan….". diye devam eden paragrafına duyduğumuz inançla bu başarı karşısında  tüm vatandaşlarımızın kıvançta ve tasada bir olarak mutlu olacağı gafletinde bulunmuşum.

 Basın birilerinin öyle yüz kızartıcı yorumlarını aktardı ki ailece bizim yüzümüz kızardı. Yapılan bu hayâsız yorumlar voleybolcu kızlarımızdan birisinin cinsel eğilimi ile ilgili gibi görünse de asıl hedef Atatürk düşmanlığı ve Atatürk Devrimleridir. Cinsel ayırımcılığı bir ırk gibi düşünürsek şu misalle eşleştirebiliriz:  "Türküm ve Müslüman'ım elhamdülillah ama sokağımızda yanımızdaki ev bir Ermeni ailesinindi, karşımızdaki ev de Rum komşularımız, biraz ileride de Yahudi komşularımız otururlardı, ben de bu evlerden birisinde doğmuş olabilirdim." Yani demem o ki bu suçlamaları yapanlar bu seksüel şansın çocuklarından birisinde ya da torunlarından birisinde olmayacağının bir garantisi var mı?

Bu köşemde 2020 yılında kayıtlara geçmiş Reenkarnasyon olaylarını anlatmıştım. Bunlardan birisi tamda bu konu ile ilgili. Buyurun birlikte okuyalım.

 Bence reenkarnasyon olaylarından en önemlileri öncekinden farklı bir cinsiyette bedenlenme olaylarıdır.  Ma olayında olduğu gibi,  "önceki bedeninde erkek olup da sonra kız olarak yeniden bedenlenenler" ile" önce kız  olup sonra erkek  olarak bedenlenenler" bu gün eşcinsel ya da transseksüel ya da cinsel sapkınlık olarak anlamlandırdığımız cinsel olaylara farklı bir gözle bakmamızı sağlayacaktır.

Ma'nın ebeveyinleri , U Aye Maung ve karısı Daw Aye Tin,  “Burma’nın” Nathul kasabasında yaşarlarken  II. Dünya Savaşında Japonlar adayı işgal ederler. Müttefik ülkelerin (ABD. ve ona destek olanlar)  uçakları yakınlarda demiryolu istasyonu olduğundan kasabayı neredeyse günde iki kere bombalamakta ve makineli tüfekleri ile taramaktadır. Bu yüzden kasaba sakinleri gündüzleri ormana kaçar gece kasabaya dönerler.

 Bu saldırılar 1945 ilkbaharına kadar sürer. Ma'nın babası Bay U Aye, Maung demiryolu istasyonda hamal olarak çalışmaktadır. Üç kızları ile fakir bir aile hayatı sürdürmektedirler. Japon işgali sırasında Ma'nın annesi Bayan Daw, Japon ordusundan bir aşçı ile tanışır birbirlerine milli yemeklerini öğretirler. Aşçı geneldealtında şort, üzeri çıplak gezmektedir. Sonra irtibatları kesilir.

Bayan Daw,  dördüncü çocuğuna hamile kaldıktan sonra sürekli bir rüya görmeye başlar. Rüyasında altında şort üzeri çıplak birisi onlara bir misafir geleceğini söylemektedir. Daw onun Japon ordusundaki aşçı olduğunu düşünür. Aynı rüya beş on günlük aralarda üç kez tekrarlanır.

26 Aralık 1953 de Bayan Daw dördüncü çocuğu olarak bir kız doğurur, adını Ma Tin Aung Myo koyarlar. Kasığında parmak büyüklüğünde bir doğum lekesi vardır. İsmi Ma diye kısaltılan kız dört yaşındayken yukarıda uçan bir uçaktan rahatsız olur, ağlamaya başlar, babası ne oldu diye sorar, sadece “eve gitmek istiyorum, eve gitmek istiyorum” cevabını verir. Ondan sonra her uçak geçişte Ma rahatsız olur, sebebini uçağın kendisini vurmasından korkması olarak açıklar. Halbuki  1945 den sonra oralarda uçak saldırısı görülmemiştir.

Ma çoğu kez keyifsiz görülür, bazen de hırçınlaşmaktadır. Neyin var diye sorulduğunda “bir Japon’un hasretini çekiyorum” diye cevap verir. Daha sonra Kendini Nathul’da bir uçağın makineli tüfek ateşiyle hayatını kaybeden bir Japon askeri olarak hatırladığın anlatır ve zaman geçtikçe anlatılarını detaylandırır. Kendisinin önceki hayatında kuzey Japonya’lı, evli ve beş çocuklu, Nathul’da aşçı olarak yaşamış erkek bir Japon askeri olduğunu söylemeye başlar (yukarda bahsi geçen aşçı).

Ma nasıl öldüğünü de anlatır. Yaşadıkları şimdiki evden 75 m. uzakta bir odun kümesi yanında yemek yapıyormuş. Üzerinde kısa paçalı büyük kemerli pantolon varmış. Her zamanki gibi  gömleğini çıkarmış. Bir uçak sesi duymuş. Uçağın iki kuyruğu varmış, pilotu kendisini görünce onu öldürmek niyetiyle saldırıya geçmiş. Odun kümesinin arkasına kaçmak istemiş fakat bir kurşun kasığına isabet etmiş (yukarda bahsi geçen leke) ve hemen oracıkta ölmüş.

Bu olayı inceleyen Dr. Ian Stevenson’un bazı reenkarnasyon vakalarında ölüm sırasında meydana gelen yaranın doğum lekesi olarak yeniden bedenlenmede kendini gösterdiği şeklindeki bulgusu bu olayda da görülmüştür. Ma’nın iki kuyruklu olarak gördüğü uçak gerçekten de Amerikan ordusu tarafından Pasifik savaşında kullanılan Lockheed P38 Lightning modeline uymaktadır. Ma’nın arada sırada oradakiler tarafından anlaşılmayan bir dil konuştuğu da olmaktadır. Muhtemelen bu dil Japoncadır ve bazı reenkarnasyon vakalarında görülen ksenoglosi (xsenoglossy – insanların hiç öğrenmediği bir dili konuşma yetisi) bu olayda da görülmüştür. Ma sık sık Japonya’ya gitmek istediğini, çocuklarını özlediğini, büyüyünce oraya taşınacağını ifade eder. Hâlbuki bu Burma’da görülmüş şey değildir, Burma halkı, işgal sırasında gördükleri zulümlerden dolayı Japonları sevmemektedir.

Şimdi lütfen bu cümleye dikkat!..Ma belirgin erkeksi özellikler taşır. Oğlan giysileri ve gömlekleri giyinir, kız elbiseleri giymeyi reddeder, saçını erkek gibi kısa kestirir. Okulun kız gibi giyinmesini istemesi baskısı yüzünden okulu terk eder. İlk adet gördüğünde nefret içindedir. Bu “erkeğe yakışmıyor” der.

1972 yılında Ma 19 yaşındayken, Dr. Ian Stevenson’a,  erkeklerle cinsel birliktelik olma isteği taşımadığını, bir karısı olsun istediğini, zaten bir kız arkadaşı olduğunu anlatır.

Ma'nın 1981 yılında 28 yaşındayken, beraber yaşadığı bir kız arkadaşı vardı. Evlenirse bir kadınla evleneceğinden, orduya katılıp, bir erkek gibi yaşayıp erkeklerle birlikte savaşmaktan bahsediyordu.

Değerli okuyucu, Avrupa da, Amerika da okullarda cinsellik dersi vardır. Burada öğrenciler her iki cins hakkında yeterli cinsel bilgiler verilerek hayata hazırlanırlar. Bizde de ağabeylerden, ablalardan yalan yanlış abartılı olarak ya da sapık ırz düşmanlarından öğrenirler ne yazık. ( Posta gazetesinde Dr. Haydar Dümen’e gelen sorular toplumun nasıl bir cinsel cehalet içinde olduğunun aynasıdır.)

 

 

 

OKUR YORUMLARI
Memet GÖRÜCÜ
19.09.2023 09:23:07

Eline emeğine sağlık abim.

Ali
17.09.2023 16:34:48

Çok güzel toplum bilgilensin.

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ