BOZDAĞ,KENDİSİNE RÜŞVET İDDİASINDA BULUNAN TANIĞI DAVA ETTİ

BOZDAĞ,KENDİSİNE RÜŞVET İDDİASINDA BULUNAN TANIĞI DAVA ETTİ

TBMM Başkan vekili,Şanlıurfa  Milletvekili ve Adalet eski Bakanı hemşehrimiz Bekir Bozdağ,Ayhan Bora Kaplan davasında Macaristan’da yakalanan ve “ Bozdağ’ın Hukuk Bürosuna 400 bin Euro verdim.Dosyamı bozdurdular”diye ifade veren suç örgütünün elebaşısı   gizli tanık Serdar Sertçelik hakkında önceki gün avukatları aracılığı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü dosyasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in  kendisine yönelik rüşvet iddiasıyla ilgili olarak bir de yazılı açıklama yaptı..Yozgat eski Millletvekili Bozdağ açıklamasında şunları kaydetti:

"Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan haberlerde yer alan Ayhan Bora Kaplan dosyasının gizli tanığı Serdar Sertçelik tarafından ortaya atılan iddialar, şahsıma yapılmış apaçık bir iftiradır. Buradan açıkça ilan ediyorum; bu iftiranın doğru olduğunu kim ispat ederse, sahip olduğum tüm malvarlığımı ona hibe etmeyi, saygın Türk kamuoyu önünde taahhüt ediyorum. Hakkımdaki iftiraların araştırılması ve müfterilerin cezalandırılması için avukatım aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Abdestimizden şüphemiz yok, hiçbir vakitte olmadı, elhamdülillah."

19/07/2024 04:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ