‘MUHASEBECİYE DAYAK‘ HABERİNE ODA BAŞKANINDAN YALANLAMA

‘MUHASEBECİYE DAYAK‘ HABERİNE ODA BAŞKANINDAN YALANLAMA

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Harun Evcimen sosyal medyada meslektaşları ve Odalarıyla ilgili yer alan bazı paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

 Yozgat SMMMO Başkanı Harun Evcimen, Zaytung adlı internet sitesinde “Vergi Rekortmenleri Listesine Dört Müşterisini Birden Sokan Muhasebeciye Meydan Dayağı” başlıklı mizah içerikli bir haber yayınlandığını hatırlattı.

 Evcimen, söz konusu sitenin mizah amaçlı gerçeğe dayanmayan içerikler sunduğunu da vurgulayarak “Söz konusu içerikte ilimizin ve Odamızın adı zikredilmiş. Lakin mizah amaçlı üretilen bu içerik bazı çevrelerce ciddiye alınmıştır. Bu içerik tamamen uydurma ve mizah amaçlı olmakla birlikte, odamızın böyle bir gerçek olayla ilgisi yoktur” dedi.

 Meslektaşları arasında dayanışmanın önemli olduğunu vurgulayan Evcimen, “Hayal ürünü bu içeriğin ilimizle ve Odamızla hiçbir ilgisi yoktur, içerikte adı geçen şahıs adında bir üyemiz de bulunmamaktadır. Asılsız haber ve içeriklere karşı dikkatli olalım” diye konuştu.

01/06/2024 09:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ