ARSLAN : ŞEHR-İ HUZUR PROJESİ ÜYE KAYITLARINA KASIMDA BAŞLANACAK

ARSLAN : ŞEHR-İ HUZUR PROJESİ ÜYE KAYITLARINA KASIMDA BAŞLANACAK

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan Şehr-i Huzur projesi kapsamında sürdürülen çalışmalara ilişkin bazı  açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan şehr-i Huzur projesine üye kayıtlarının Kasımda başlanacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Dr.Arslan açıklamasında seçim döneminde söz verdikleri gibi Yozgat'ta yeni bir şehirleşme alanı oluşturma hedefinde olduklarını belirtti. Yozgat'ın doğal yapısına dikkat çeken başkan Arslan , iki dağ arasındaki kısıtlı alanlardan çıkarak şehre yeni ve modern bir yaşam alanı kazandıracaklarını ifade etti. Şehr-i Huzur projesinin bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olduğunu ve bölgenin gelecekte Yozgat halkı için ideal bir yerleşim yeri olacağını müjdeledi.

Temele hazırlık betonunun atılmaya başlandığını duyuran Başkan Dr. Kazım Arslan, proje alanında yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. "Şu anda iki örnek daire, park alanı ve iş merkezi inşaatına başlıyoruz" diyen <kazım Arslan  kışa kadar örnek dairelerin tamamlanmasının hedeflendiğini ve kısa süre içinde halkın beğenisine sunulacağını açıkladı.

Proje kapsamında yapılacak olan konutlar için üye kayıtlarının Kasım ayı başında başlayacağını açıklayan Dr. Kazım Arslan, bu süreçle ilgili detayların bir hafta içinde netleşeceğini ifade etti. Ayrıca asıl inşaatların Nisan ayında başlayacağını ve yaklaşık üç yıl içerisinde konutların teslim edileceğini belirtti.

Şehr-i Huzur projesinin konumuna da dikkat çeken Başkan Arslan  Yozgat’a hakim bir noktada, Et Süt Kurumu'ndan başlayıp TOKİ konutlarına kadar inen bölgede yer alacağını belirterek "Biz işimize bakıyoruz ve işimizi yapmanın gayreti içerisindeyiz. Dışarıdan gelen yorumlar bizi etkilemez; biz verdiğimiz sözleri yerine getirmenin peşindeyiz" diyerek açıklamasını tamamladı.

18/10/2024 00:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ