YENİFAKILI VE KADIŞEHRİ  DE GELECEK SENE  DOĞALGAZA KAVUŞACAK

YENİFAKILI VE KADIŞEHRİ DE GELECEK SENE DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Türkiye’nin iklimi kurak ve kışı sert vilayetlerinden olan biri olan Yozgat’ta meskenlerin çoğu  doğalgaz ile ısınıyor.Yozgat’ta vatandaşlar ısınma konusunda doğalgaz kullanımını tercih ederken Sürmeligaz da henüz doğalgazla tanışmayan Yozgat’ın çeşitli bölgelerine bir proğram dahilinde doğalgaz götürme çalışmalarını sürdürüyor.Sürmeligazın  Saraykent ve Sarıkayadan sonra gelecek yıl da Kadışehri ve Yenifakılı ilçeleri ile Çiğdemli kasabını doğalgaza kavuşturacağı bildirildi

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, gazetemize yaptığı açıklamada Sürmeligaz’ın 2024 yılı yatırım programı çalışmalarını  Yozgat’ın değişik bölgelerinde uygulamaya devam ettiklerini bildirdi.

Sürmeligaz İşletme Müdürü Salman, 2024 yılı programında ilk gaz akışını Sorgun’a bağlı Bahadın kasabasında  gerçekleştirdiklerini ve Bahadın’ın doğalgaz konforundan istifade etmeye başladığını hatırlattıktan  sonra Sürmeligazın bu aşamada 2 ekiple  Saraykent ve Sarıkaya ilçelerinde doğalgaz çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

İşletme Müdürü Salman, açıklamasında  “Bahadın kasabanının ardından Saraykent ve Sarıkaya ilçelerimizde doğalgaz çalışmalarımız yıl sonuna kadar tamamlanacak.Sarıkaya ve Saraykent’li vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Sürmeli Gaz’ın Yozgat’ta 150 bin abonesi bulunduğunu kaydeden İhsan Salman “Bizim 2025 yatırım programımızda 2 ilçe ve 1 beldemiz var. Yenifakılı ve Kadışehri ilçemiz ile Çiğdemli beldemiz de önümüzdeki yıl doğalgaza kavuşacak ve abone sayımız artmış olacak” şeklinde konuştu.

13/10/2024 09:59
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ