YOZGAT’TAKİ ODA VE BORSA TEMSİLCİLERİNİN BİRLİKTELİK TOPLANTISI

YOZGAT’TAKİ ODA VE BORSA TEMSİLCİLERİNİN BİRLİKTELİK TOPLANTISI

Yozgatta il merkezinde ve ilçelerde faaaliyette bulunan oda ve borsaların temsilcileri  Yozgat Ticaret Borsasının ev sahipliğinde buluşarak mesleki sorun ve konularını masaya yatırıp değerlendirdiler.

Yozgat Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli ve Meclis Başkanı Medeni AKYOL’un yönettiği  toplantıya Yozgat TSO, Sorgun TSO, Boğazlıyan TSO, Boğazlıyan TB, Şefaatli TSO, Yerköy TSO ve Yerköy TB lerin Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterler katıldı.

Toplantıda Yozgat başta olmak üzere güncel ekonomik konular hakkında değerlendirmeler ve sektörel bazda sorunlar görüşüldü. Oda ve Borsalar olarak ortak hareket etme, birliktelik,  uygulamalarda ortak ve birlikte olma istişarelerinde bulunuldu.

Toplantı da açılış konuşması yapan Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli  özetle şunları söyledi :

‘’ Borsa olarak şehirdeki kurumsal işbirliğinin en büyük savunucusuyuz ve sizlerin de bu konudaki özverili yaklaşımları takdire şayan. Kurumlarımız bölgemizin birliktelik ve dayanışma anlamında örnek teşkil etmektedir. Bu durumun sürekliliğini sağlamalıyız, ilimizin, üyelerimizin gelişimine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarda hepimizin birlikte hareket etmesinin önemini belirtti. Müşterek toplantıya katılım sağlayan Oda/Borsa başkanlarımızı, meclis başkanlarımızı ve genel sekreterlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz “

20/10/2024 11:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ