ALBAY YALINKILINÇ : YOZGAT HUZURU VE HALKI İLE ÖRNEK BİR ŞEHİR

ALBAY YALINKILINÇ : YOZGAT HUZURU VE HALKI İLE ÖRNEK BİR ŞEHİR

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığından Yozgat İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Cezmi Yalinkılıç, Yozgat’ta görev yapıyor olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Yozgat’ın asayiş ve güven noktasında huzurlu illerin başında geldiğini söyledi.

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Başkanı ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, YGC Başkan Yardımcısı ve Anadolu Ajansı Yozgat Temsilcisi Ömer Ertuğrul, Demirören Haber Ajansı Yozgat Temsilcisi Harun Gökçeoğlu, gazetemiz ortağı ve YGC Genel Sekreteri Ferhat Özer, İl Jandarma Komutanı Albay Yalınkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Albay Yalınkılınç, ziyarette  aslen Sivaslı olduğunu belirterek, Yozgat’ın Anadolu’nun güzide ve kadim şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi. “Yozgat, huzuru ve halkı ile  gerçekten örnek bir şehir. Burada görev yapmaktan dolayı çok mutluyum,” diyen Albay Yalınkılınç, güvenliği en üst seviyede tutmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Kariyerinde birçok başarıya imza atan Albay Yalınkılınç, doğu ve güneydoğu bölgelerindeki görevlerinin yanı sıra, uluslararası görevlerde de bulundu. Yalınkılınç, Yozgat’ta jandarma teşkilatının toplumla iç içe, etkin ve huzuru koruma odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Basının önemine de değinen Albay Yalınkılınç, ziyaretlerinden dolayı YGC Başkanı kiracı ve üyelerine teşekkür etti./ yeniufuk gazetesi.com tr

11/10/2024 23:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ