TSO BAŞKANI ALAKOÇ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TSO BAŞKANI ALAKOÇ ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, ilçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından İl Merkezi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

İl genelindeki ilçe ziyaretlerini büyük ölçüde tamamlayan Başkan Alakoç, Yozgat Merkez’deki üyeleriyle bir araya gelerek sektörel faaliyetleri, karşılaşılan sıkıntıları ve beklentileri masaya yatırdı. Esnafın günlük işleyişine dair fikir alışverişinde bulunan Alakoç, üyelerinin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarına devam ediyor.

Başkan Alakoç,ziyaretlerde yaptığı konuşmada odanın üyelerinin yanında olduklarını ve sorunlarına duyarlılıkla yaklaştıklarını vurgulayarak, bundan sonra da düzenli olarak bir araya gelerek istişarelerini sürdüreceklerini belirtti.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerin ticari faaliyetlerini desteklemek ve ilin ekonomik potansiyelini artırmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Alakoç, esnafın ve sanayicinin sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

17/07/2024 04:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ