YOZGAT VALİSİ  ÖZKAN  19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

YOZGAT VALİSİ ÖZKAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Yozgat Valisi  Mehmet Ali Özkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kendisini ziyarete gelen kent merkezindeki muhtarların gününü kutladı.

Yozgat Valisi M.Ali Özkan makamında ağırladığı   muhtarların gününü kutlayıp başarı dileklerini iletti.Vali Özkan muhtarlar günü nedeniyle düşüncelerini şöyle ifade etti :

“Muhtarlık müessesesi; yerel demokrasimizin en eski örneğini temsil ettiği gibi köy ve mahallede kamu hizmetlerinin yürütücüsü ve takipçisidir.
 Muhtarlarımız görev yaptıkları köylerdeki ve mahallelerdeki sorun ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.
Yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda ilk başvuracakları kapılardan biri olan muhtarlık müessesesi vatandaşlarımızla kamu kurumları arasında köprü vazifesi görerek, yürütülen çalışmalarda önemli bir fonksiyon üstlenmektedir.
Bu vesileyle, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

19/10/2024 13:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ