YSMMMO’NUN MODERN  BİNASININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

YSMMMO’NUN MODERN BİNASININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nın Atatürk yolu üzerinde inşa edeceği yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma töreni , Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

YSMMMO’nın temel atma töreninde, Yozgat SMMMO Başkanı Harun Evcimen’in yanı sıra Ankara, Aksaray, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Sivas ve Tokat illerinin SMMMO başkanları ve üyeleri de yer aldı. Törende ayrıca İl Defterdarı Yüksel Enoğlu ve Yozgat maliyesinde görevli davetliler de hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yeni yapılacak SMMMO hizmet binasının Yozgat için büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu yeni hizmet binası ile SMMMO’nun daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğine inanıyorum. Yozgat’a ve meslek mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yozgat SMMMO Başkanı Harun Evcimen de Yeni hizmet binası projesinin, çağdaş mimari ve işlevsellik özellikleriyle ön plana çıktığını belirterek, Yozgat’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Modern teknolojik alt yapıya sahip olacak bina, muhasebe ve mali müşavirlik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, seminer ve toplantı olanakları sunacağını vurgulayan Evcimen, Bu sayede SMMMO üyeleri, daha iyi koşullarda çalışma imkanı bulacak ve mesleğimizi daha verimli bir şekilde icra edebileceğiz. Bu vesile ile bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. (Yeni ufuk gazetesi.com tr / Yusuf Bağcı )

25/07/2024 04:19
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ