İŞ İNSANI KANDEMİR, OĞLU ALAADDİN’İN DE MÜRÜVETİNİ GÖRDÜ

İŞ İNSANI KANDEMİR, OĞLU ALAADDİN’İN DE MÜRÜVETİNİ GÖRDÜ

Yozgata bağlı Çayıralan ilçesinin tanınmış iş insanlarından Süleyman Kandemir’in oğlu Pazar günü ilçenin Kaynarpınar mesire alanında düzenlenen görkemli bir tören sonunda Elmas Meral ile hayatını birleştirdi. İlçeden ve ilçe dışından düğüne gelen yüzlerce davetlinin katıldığı tören büyük ilgi gördü.

Genç çiftlerin nikahı Çayıralan Belediye Başkanı Ahmet Kaygısız tarafından kıyıldı.Nikah şahitliklerini ise Yimpaş Holding başkanı Dursun Uyar,Gaziantep milletvekili Prof.Dr.Muhittin Taşdoğan ,Devlet Güzel Sanatlar  eski Genel müdürü sanatçı Bayram Bilge Tokel,Gaziantep Köksan Holding temsilcisi Mustafa Akdoğan ve Sarıoğlan Belediye Başkanı  İsmail Öcal yaptı.

Süleyman Kandemir,oğlunun düğünüyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“ Oğlum Alaaddin ile gelinim Elmasın düğününe katılan tüm eş,dost,akraba ve arkadaşlarıma  şükranlarımı sunuyorum.Dügünümüze iştirak ederek bizleri onurlandıran her bir kardeşime teşekkür ediyorum.Allah herkesin evladına hayırlı eşler nasip eylesin”

YOZGAT Gazetesi olarak değerli hemşehrimiz Süleyman Kandemir ailesi ile  dünürü Ahmet ve Badegül Meral’i tebrik eder,Elmas ve Alaaddin çiftine de Allah'tan ömür boyu mutluluklar dileriz.

23/07/2024 04:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ