AK PARTİ İL BAŞKANI ALTUNTAŞ MERRESE MAHALLESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTUNTAŞ MERRESE MAHALLESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Medrese Mahallesi esnafıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi , Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün, Yozgat Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı Nuri Tinel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve parti yetkilileriyle birlikte gerçekleştirdiği kahvaltılı buluşmada, İl başkanı Çelebi Altuntaş,esnafın şikayetleri ve talepleri üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Yozat kent merkezindeki Hanımeli Gözleme’de mahalle esnafıyla kahvaltı yapan  İl Başkanı Altuntaş, esnafların özellikle park sorunları ve şehir merkezine üniversite öğrencilerinin daha fazla çekilmesi gibi taleplerini dinledi. Konuşmasında, Yozgat’ın en önemli sorunlarından biri olan park sorununa dikkat çeken Altuntaş, bu konuda yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Ayrıca üniversite öğrencilerinin şehir ekonomisine daha fazla katkıda bulunmasını sağlamak için de Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ile görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Altuntaş, “Üniversite öğrencilerimizin şehir merkezine daha sık gelmelerini sağlayacak adımlar atmayı planlıyoruz. Bu sorunların çözümü için milletvekillerimiz Sayın Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’ın da destekleriyle hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Altuntaş, AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’ın aldığı büyük yatırımları anlattı. Şehirdeki en önemli projelerden biri olan Yozgat Şehir Hastanesi’nin Türkiye’nin ilk açılan şehir hastanesi olduğunu belirten Altuntaş, bu projeyle birlikte binlerce sağlık çalışanının hizmet verdiğini söyledi. Yozgat’ın ilçelerinde de modern hastanelerin açıldığını ve sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştığını ifade eden Altuntaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a olan ilgisi sayesinde bu yatırımlar hayata geçti. Şu anda ilçelerimizde de modern hastanelerimiz hizmet veriyor ve sağlık alanında Yozgat’ımız adeta değişim ve dönüşümü yaşamıştır.” diye konuştu..

HAVALİMANI PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Yozgat’taki büyük projelerden bir diğerinin de yapımı devam eden havalimanı olduğunu söyleyen Altuntaş, “Havalimanı projesinde sona yaklaşıyoruz. Düne kadar kara tren hayali kurarken, bugün güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebiliyoruz” ifadelerini kullandı. Yozgat’ın ulaşım altyapısının son yıllarda büyük bir dönüşüm yaşadığını dile getiren Altuntaş, hızlı tren projeleri ile birlikte şehrin ulaşım ağının modernleştiğini söyledi..

Yozgat’a yapılan yatırımların devam edeceğini vurgulayan Başkan Altuntaş,  şehrin her alanda kalkınmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. “Bu zamana kadar yapılanlar elbette yeterli değil, yeni yatırımlar ve projelerle şehrimizi daha ileriye taşımak için milletvekillerimizle birlikte çalışıyoruz” diyerek, Yozgat’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

17/10/2024 04:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ