BAŞKAN YILMAZDAN TAKIMA SAHİP ÇIKMAYANLARA KİNAYELİ ELEŞTİRİLER

BAŞKAN YILMAZDAN TAKIMA SAHİP ÇIKMAYANLARA KİNAYELİ ELEŞTİRİLER

Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı müteahhit Bahadır Yılmaz takımın  Alanya Kestel ile oynadığı ilk maçın ardından gelen eleştirilere kinayeli eleştirileriyle  karşılık verdi.

Yozgat’ı TFF Üçüncü Liginde temsil eden Yozgat Bozokspor, hafta sonu Alanya Kestel ile kendi sahasında karşı karşıya gelmişti.

Maçtan bir puan ile ayrılan Bozokspor’a bazı kesimlerden eleştiriler gelince, Kulüp Başkanı Yılmaz da karşı eleştirilerde bulundu.

Yılmaz, yaptığı açıklamada bir ayda bir takım kurabildiklerini ve takımın uyum yakalamak için gerekli zamanı olmadığını hatırlattı.

Başkan Yılmaz, takımda eksiklikler bulunduğuna yönelik eleştirileri ise şöyle yanıtladı

“Orta saha ve forvet eksiği olduğu söyleniyor evet. Ben size başka eksiklerde sayayım. Ücretsiz otobüse ücretsiz bilete rağmen stadı dolduramayan Yozgatlılar eksikti. Bir forma, atkı almaktan uzak, bilet ücreti vermek istemeyen, her şeyini bu takıma adamış eski taraftar, bunlar da eksikti. Yozgat’tan kazanıp kasalarını dolduran, yardım talep ettiğimizde elimiz boş döndüğümüz zengin esnaflarımız  eksikti. Yozgat’ta fabrikaları olup bir Çorum dayanışması göstermeyen fabrikatörler eksikti. Hatta stadyumun kendisi eksikti” dedi.

Kinayeli eleştirilerini bürokratlara ve siyasetçilere de yönelten Başkan Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı :

 “Her türlü koltuğa sahip gücü olupta Yozgat’a kullanmayan bürokratlar eksikti. ‘Kapılarında bize maddi destek verin, önümüze düşün, lütfen yardım edin’ dediğimiz siyasetçiler eksikti.”

Yönetimin 30 milyon harcama yaptığına dikkat çeken Yılmaz kimseye koz verilmemesi gerektiğini takımın iyi yerlere geleceğini ifade etti.

11/09/2024 04:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ