BOZOKSPOR BAŞKANI : TRANSFERLERİMİZİ TAMAMLADIK..LİGE HAZIRIZ

BOZOKSPOR BAŞKANI : TRANSFERLERİMİZİ TAMAMLADIK..LİGE HAZIRIZ

Yozgat Bozokspor Başkanı Bahadır Yılmaz  kulüp binasında düzenlediği  basın toplantısında yönetim olarak işbaşına geldikten sonra bugüne kadar yürütülen çalışmaları açıkladı.Yeni sezon öncesinde 28 futbolcuyu transfer ederek transfer dönemini tamamladıklarını,hazırladıkları formaları yakında oluşturacakları satış noktasında taraftarlara satışa sunulacağını ,kulübün bütçesinin 80 milyon lira olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz “ Kulübümüzün bu sene için bir otobüse ihtiyacı var.Bize acilen bir otobüs lazım.Fikstürümüz gereği deplasmanlarımız oldukça uzak ve neredeyse kıyı kesimlerini gezeceğiz.Lig sonunda da  Bozoksporu layık olduğu yere taşımış olacağız”dedi.

Yozgat Bozokspor kulübü binasında dün sabah kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla biraraya gelen Başkan Bahadır Yılmaz,Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ile Belediye Başkanı Dr.Kazım Arslan’ın takıma destek olduğunu belirterek  ““Aquaparkı Valilik bize tahsis etti kiralama sürecini bekliyoruz anlaşılarak bizler o tesisi kiralayıp Yozgat Bozokspor’a gelir sağlayacak bir yer haline getireceğiz. Termal Aquaparka giren herkes bilsin ki buranın geliri Bozokspor’a aktarılacak. Terminalin karşısında bulunan Yaşar Uğur parkı var..Onu da  Belediye Başkanı Kazım Arslan bizlere tahsis etti oradan da takımımıza bir gelir sağlayacağız. Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza  teşekkür borçluyuz ” Dedi.

Kulüp Başkanı Yılmaz, basın toplantısında daha sonra özetle şunları söyledi :

“ Yeni sezon formalarımızı hazırladık. Kombinelerimiz hazır. Store aracımız olmasa da forma satış noktası oluşturacağız. Pazartesi günü itibariyle esnaf ve taraftar kombinelerimiz çıkacak. Zor bir sezon olacak. Takımımızın bir otobüsü yokTakımımız mali yönden güçlendirmek için gerekli girişimlerimizi yapıyoruz. Yozgatlı iş insanlarının bu takıma sponsor olması lazım. Geçmişte gördüğümüz bazı hatalar var. O hatalardan bir tanesi daha önce takıma destek verilecek denmesi ve takıma hiçbir destek verilmemesi var. Daha önce verilen paraların takıma harcanmadığı başka yerlerde kullanıldığını gibi bir güven kaybı oluşmuş. Bizler bu güveni tekrar sağlayacağız. Buradan iş insanlarımıza siz verebiliriz. Şeffaf bir şekilde takımımıza destek veren bu paraların nereye harcanma yapıldığını gösterebiliriz. Yozgat Bozokspor’dan gelecek paradan herhangi bir yönetimimizin de ihtiyacı yok. Herkesin cebinden belirli miktar para çıkıyor. Artık yeni bir yönetim geldi bu yönetim basın mensuplarına, taraftarlara, bağışçılarına, sponsorlara karşı şeffaf olacak. Allah izin verirse bu takımı biz gitsek bile bir sistemle bırakacağız. Bu koltukta kalıcı değiliz kimler geldi kimler geçti. Belirli zaman içerisinde görev teslimidir bu görevler. Bu takım kimseden bir şey istemesin kendi kendini geçindirsin istiyoruz. Bu görevi de Valilik, Belediye ve herkesin üzerine düşeni yapmasını istiyoruz”

24/08/2024 07:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ