BOZOKSPOR’DAN ‘AGUAPARK’ AÇIKLAMASI:VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR

BOZOKSPOR’DAN ‘AGUAPARK’ AÇIKLAMASI:VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR

TFF Üçüncü Lig temsilcisi Yozgat Bozokspor yönetimi Yozgat Aquapark’ın başka bir firmaya verilmesine tepki gösterdi.

Yozgat Bozokspor tarafından yapılan açıklamada sezon öncesi takım yönetimine takıma gelir getirmesi amacıyla atıl duran Yozgat Aqupark’ın tahsis edileceği vaadi verildiğini gelinen noktada ise tesisin şehir dışından başka firmaya tahsis edildiği bildirildi.

Yozgat Bozokspor’dan yapılan açıklamada konuya ilişkin aynen  şu ifadelere yer verildi:
“Şehrin takımı ve profesyonel liglerdeki tek takımı aylarca ortada sahipsiz bırakılmış. Koca bir emek vardı. Bu şehirde ticaret yapıp kalbimiz kabrimiz burada diyenler, pastadaki büyük payı alanlar, milliyetçilikten ve Yozgatlılıktan bahsedenler bugün Bozokspor’u ve Bahadır Başkanımızı yalnız bırakmıştır.

İnsanlara çay kaşığından reçel verip kendileri de büyük tahta kaşıkta balı götürenler memleketten para kazananlar sahip çıkmadı. Verilen sözler yerine getirilmiyor.

Takımı al, sahip çık, yanındayız, diyenler tekraren yanındayız diyenler bıyık altından ortada bırakmalarına gülüyorlar. Şimdi bunlardan bir tanesini söylüyoruz. Yozgat AquApark…

Bozokspor’un kurumsallaşması, sürekliliği adına sabit gelirlerinden birisi olarak belirlenip Bahadır Başkan ve yönetimine taahhüt edilmişti. Bahadır Başkana takıma sahip çık bütçemiz hazır sponsorlarımız hazır diyenler neredeler? Bozokspor Aqua park ihalesinden niye çekildi ve niye takımımıza söz verilen yer başka bir şirkete verildi ?

Yozgatlı bürokratlar müdürler başka ilden bir şirkete verdiğinize mutlu musunuz? Bu tesisi Bozokspor ihaleye çıkarmamış mıydı? Bomboş duran tesis sonradan mı akıllarına düştü?

Şimdi tekraren soruyoruz. Siyasetçilerimiz, il başkanlarımız, milletvekillerimiz, iş adamlarımız Bahadır başkan ve Bozokspor’u neden yalnız bıraktınız? Verilen sözler taahhütler nerede? Bozokspor’a gelecek olan maddi gelir Yozgat AquApark işletmesini başka bir şahsa verilince mutlu oldunuz mu? ”

13/09/2024 04:13
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ