BOZOKSPORDAN  MİLLETVEKİLİ AKGÜLE  66 NUMARALI FORMA ARMAĞANI

BOZOKSPORDAN MİLLETVEKİLİ AKGÜLE 66 NUMARALI FORMA ARMAĞANI

Yozgat Bozokspor Kulübü Başkanı Bahadır Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret etti. Milletvekili Akgül, Yozgat’ı 3. Lig’de temsil edecek Bozokspor’un her zaman yanında olacağını ve destek vermekten geri durmayacağını ifade etti.

Ziyarette, Yozgat Bozokspor’un yaşadığı zorlukların ve karşılaştığı engellerin farkında olduğunu belirten Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, bu sıkıntıların çözüme kavuşturulması için gereken adımların atılacağını ifade ederek, özellikle altyapı, tesisleşme ve finansal konularda destek sağlayacağını ve bu süreçte Bozokspor’un yanında olacağını vurguladı. İlimizin gençleri ve spor camiası için Bozokspor’un önemini vurgulayan Akgül, bu değeri korumak ve daha ileriye taşımak adına elinden gelen her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

Ziyaretin ardından Yozgat Bozokspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada aynen şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim kurulu olarak, bu sıcak ve verimli görüşmenin Bozokspor’un geleceği için önemli bir kilometre taşı olduğuna inanıyor; Sayın Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül’e kulübümüze ve şehrimize gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte, Bozokspor’u daha iyi yarınlara taşıma hedefimiz doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

04/09/2024 04:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ