BOZOKSPORUN YENİ BAŞKAN ADAYI YILMAZ’DAN VALİYE İSTİŞARE ZİYARETİ

BOZOKSPORUN YENİ BAŞKAN ADAYI YILMAZ’DAN VALİYE İSTİŞARE ZİYARETİ

Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübünün yeni başkan ve yönetimi 27 Temmuz Cumartesi günü  yapılacak kongrede resmiyet kazanacak.Eski Bankacı ve İnşaat müteahhiti Bahadır Yılmaz’ın başkanlığa,hazırladığı listede yer alan beraberindeki ekibin de yönetime aday olacağı Bozokspor kongresi  Ticaret Odası salonunda gerçekleşecek. Yozgat’ı Üçüncü Lig’de temsil edecek olan Bozoksporda yeni yönetim bilmecesinin  kongre sonucunda çözümlenmesi bekleniyor.

               Bozokspor kulübü başkan adaylığını deklere eden genç müteahhit  Bahadır Yılmaz, kulübün olağanüstü genel kurul öncesi yaptığı açıklamada yönetime talip olan  arkadaşlarının  isimleri hakkında Bozokspor taraftarlarını da bilgilendirdi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’nun kendisine ve ekibine destek vereceğini açıklayan işadamı Bahadır Yılmaz “Yozgatın 3.lig temsilcisi Bozoksporu sahipsiz bırakamazdık.Bu sebeple kulübün yönetiminde sorumluluk almak istiyoruz.Bozokspor taraftarlarının ve futbol kamuoyumuzun da desteğini bekliyoruz”dedi.

Bahadır Yılmaz,Bozoksporun kongresinde yönetim kurulu aday listesinde yer alacak  isimleri ise şöyle açıkladı :

Akyüzler Motorlu Araçlar Tarımsal ekipmanları tedarikçisi ve İleri gazetesi Tüzel kişi temsilcisi Alparslan Akyüz,İş ortağı Mustafa Babayiğit, Yozgat Ticaret Odası eski başkanı ve Mobilyacı Sinan Çelik,ve diğer iş insanlarından;  Rifat Tarikci, Bekir Sağlamyürek, Mehmet Öğün Geyik, Ömer Faruk Tokat, Davut Babayiğit, Yaşar İldemir, Ali Günaydın, Alper Bozkurt ve  Bekir Şengül                                                          

YOZGAT VALİSİ ÖZKAN’I ZİYARET ETTİLER

Bozokspor kulübü  başkan adayı  Bahadır Yılmaz,kongreden 2 gün önce  Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek başkanlığa aday olduğunu ortak istişare ve akıl ile yönetimi devralıp takıma sahip çıkabileceğini bildirdi.

 Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da  Bozokspor’un Yozgat’ın gurur kaynağı olduğunu, takımın başarısı için her zaman gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Vali Özkan,istişare için ziyaretine gelen  başkan adayı Yılmaz ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üye adaylarına başarılar diledi.

26/07/2024 23:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ