YOZGAT BOZOKSPOR GALİBİYETİ UZATMANIN SON DAKİKASINDA KAYBETTİ

YOZGAT BOZOKSPOR GALİBİYETİ UZATMANIN SON DAKİKASINDA KAYBETTİ

MAÇIN HAKEMLERİ – ORTA :  Melih Kurt 

YAN HAKEMLER   : Ahmet Algün ve  Emrah Türkyılmaz

YOZGAT BELEDİYESİ BOZOKSPOR : Yuğşa Tırak, Artun Kütükçü, Atalay Yıldırım, Gökhan Erdol, Fatih Çıplak, Sedat Yahşi, Murat Kayalı, Aygün Duman, Mehmet Eren Torun, Ümit Can Tokcu, Alihan Gümüş.

ALANYA 1221 : Murat Can Yıldız, Harun Kaya, Burak Karapınar, Alper Demir, Alper Demir, Alhan Kurtoğlu, Ata Kurtuluş, Mustafa Acar, Ali Berke Timurcıoğlu, Yusuf Efe Saydam, Emre Toptan, Gökhan Kayran.

BOZOKSPOR TEK PUANA BOYUN EĞDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Yozgat Bozokspor,Sorgun ilçe stadyumunda yaklaşık 3500 taraftarının önünde oynadığı sezonun ilk maçında Alanya 1221 futbol spor kulübü ile 1-1  berabere kalınca ilk maçında sahadan tek puanla ayrıldı.Yozgat Bozokspor bu skorla  ligin ilk haftasında puan cetvelinde 8.sırada yer aldı. Alanya 1221 maçına 3 puan parolasıyla çıkan Bozokspor  1-0 ‘lık galibiyeti uzatmalarda yediği penaltı golüyle koruyamadı.

İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

Yozgat Valisi M.Ali Özkan,Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekici’nin de izlediği Yozgat Bozokspor ile Alanya 1221 arasındaki sezonun ilk müsabakasının ilk yarısı oldukca  çekişmeli ve heyecanlı geçti . Bozokspor 2 gollük fırsattan yararlanamadı.Yozgatsporun bir golü de ofsayt gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi.Maçın ilk yarısı golsöz tamamlandı.

ALANYA BERABERLİĞİ UZATMALARDA PENALTI GOLÜYLE SAĞLADI

İkinci yarıya hızlı başlayan Yozgat Bozokspor, maçın  57.dakikasında Alihan Gümüş'ün golüyle 1-0 öne geçti. Bozokspor, maçın sonuna kadar galibiyetini sürdürdü.Ancak Maçın uzatma dakikalarında  Alanya 1221 FK, kazandığı penaltıyı Ali Berker Timurcuoğlu’nun  ayağında bir gol kaydedince müsabaka da 1-1 sona erdi.Yozgat Bozoksporun galibiyetini uzatma dakikalarında kaybetmesi taraftarları üzdü.

08/09/2024 16:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ