YOZGAT BOZOKSPORA 2 FİRMADAN 9 MİLYON TL.PARASAL DESTEK

YOZGAT BOZOKSPORA 2 FİRMADAN 9 MİLYON TL.PARASAL DESTEK

Yozgat’ı bu sezon Türkiye Üçüncü Ligi’nde temsil edecek olan Yozgat Bozokspor için iş insanları, esnaf ve taraftarlar destekte bulunmaya başladı.Taraftarlardan bazıları, kulübün bankalardaki hesaplarına para yatırırken taraftarların büyük bir kısmı da kulübün hazırlattığı   forma,atkı  vb. eşyaları satın alarak Bozokspora madden katkı veriyorlar.

İŞ İNSANLARI DA ELLERİNİ CEPLERİNE ATTILAR

Yozgat Bozokspora yardım kapsamında Astor Enerji ve Zonex Enerji şirketleri kulübe  7 milyon, Neşeli Otomotiv şirketi de 2 milyon liralık destekte bulundu.

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Geçgel ve Zonex Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kurt yaptıkları desteğin ardından Yozgat Bozokspor’a lig yolculuğunda başarı diledi.

Bozokspor’a ulaşan bu önemli maddi yardıma MHP Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Feti Yıldız’ın vesile olduğu öğrenildi.

Yozgatlı iş insanı Salih Neşeli 1 milyon lira sezon başında, 1 milyon lira ikinci devrede verilmek üzere toplam 2 milyon lira destekte bulunup Yozgat Bozokspor’un her zaman yanında olduklarını ifade etti.

06/09/2024 04:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ